Is deze mailing niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie
vranken b.v. ventilatietechniek
  DUCO Ventilation & Sun Control
Nieuwsbrief juni 2020
Geachte relatie,
Als excellent dealer, zowel op het gebied van mechanische ventilatie als natuurlijke toevoer van Duco Ventilation & Sun Control, hebben wij het genoegen u te informeren over Duco's Vraaggestuurde Ventilatiesystemen.
 
In deze editie

- DucoBox Energy Comfort

- Nieuw All-in-one pakket

- DucoBox WTW: Op = Op!!

- Sneakpreview: Duco RoofFan

 
DucoBox Energy Comfort 325

De DucoBox Energy Comfort, de compacte en lichte versie van de DucoBox Energy Premium, is een balansventilatietoestel met warmteterugwinning. Met een capaciteit van 325m3/u vormt dit dé balansventilatieoplossing voor appartementen en seriematige woningbouw.

 • Compact & Lichtgewicht
  Makkelijk te monteren door 1 persoon
 • 100% softwarematige uitwisseling L/R
  1 toestel voor links/rechts uitvoering
 • Auto-inregeling (save time = save money)
  Gestoeld op principe van constante druk
 • Kopieerfunctie voor seriematige bouw
  Slimme kopieerfunctie van ingestelde data via code op display.
Bekijk de productfilm
Klik op bovenstaande afbeelding om de productfilm te bekijken.
 
Maximale ontzorging voor installateur

Het gewicht van slechts 21kg en de compacte afmetingen (700 x 705 x 525mm) zorgen ervoor dat de DucoBox Energy Comfort makkelijk te monteren is door 1 persoon. De compacte maatvoering maakt de WTW-unit tevens geschikt voor een kleine technische ruimte.

De links/rechts uitwisseling gebeurt 100% softwarematig dankzij een gepatenteerd principe van de dubbele by-pass. Door deze eenvoudige softwarematige links/rechts uitwisseling, heeft deze laagdrempelige WTW-unit slechts 1 bestelreferentie. Dit beperkt de foutmarge tot een absoluut minimum. 

De DucoBox Energy Comfort spaart met u mee!! Gestoeld op de principes van inregeling op constante druk, zorgt deze methode voor een besparing tot 50% op de inregeltijd. Door de slimme kopieerfunctie, is het mogelijk om binnen de seriematige bouw, de instellingen over te nemen binnen gelijkaardige woningen. 

 
 
 
Nieuw
All-in-one pakket

Duco's All-in-one pakketten bevatten zowel een afvoerventilator als bijbehorende sturingscomponenten.

Het nieuwe All-in-one pakket DucoBox Silent RH & BD bestaat uit:

1x DucoBox Silent (randaarde)
1x Vocht Boxsensor
1x Bedieningsschakelaar RF/BAT

Bij bestellingen van bovenstaand pakket welke uiterlijk 31 juli a.s. worden uitgeleverd, ontvangt u tijdelijk een GRATIS Duco EasySwitch.
 
Duco EasySwitch

Met de EasySwitch heeft u een 'universele' plaat binnen handbereik die toelaat om een verouderde ventilatiebox in een renovatieproject zonder hak en breekwerk te vervangen door de hoogwaardige DucoBox. Na plaatsing tegen de wand kan de DucoBox eenvoudig in de plaat geklikt worden.

Klik op onderstaande afbeelding en ervaar het gemak van de Duco EasySwitch.

 
Binnenkort beschikbaar: Duco RoofFan
 
De Duco RoofFan dakventilator kenmerkt zich door het snelle installatie- en onderhoudsgemak. De RoofFan weegt slechts 11 kilogram. Met zijn compacte vormgeving kan 1 persoon dit "lichtgewicht" eenvoudig monteren. Tevens is de dakventilator uitermate onderhoudsvriendelijk. De Duco RoofFan heeft een capaciteit van 3.000 m3/u bij 150 Pa. 

Naar verwachting vanaf juli beschikbaar.
 
DucoBox WTW: Op = Op!!
 
De introductie van de DucoBox Eco, welke zowel toegepast kan worden binnen Hybride als All-electric concepten, kan zowel zorgen voor sanitair warm water als ruimteverwarming. De DucoBox Eco biedt dus veel meer mogelijkheden dan de DucoBox WTW.

Duco heeft daarom besloten de DucoBox WTW (artnr. 0000-4196) niet langer in het assortiment op te nemen. De DucoBox WTW is sinds een jaar ook niet meer opgenomen in de catalogus Duco Ventilatiesystemen.

De DucoBox WTW is enkel nog leverbaar zolang de voorraad strekt.
 
 
VRANKEN VENTILATIETECHNIEK B.V.
Gewandeweg 13-15
6161 DJ Geleen
Postbus 1045
6160 BA Geleen
 
t. +31(0)46 475 1856
f. +31(0)46 475 2340
e. info@vrankenventilatietechniek.nl
w. vrankenventilatietechniek.nl